Bli helikopterpilot!

Å fly helikopter er et eventyr, og et adrenalinkick. Det er ingen andre flymaskiner som er i stand til å utføre de operasjonene et helikopter kan, og det er nettopp derfor mulighetene er så mange for dem som velger å ta et helikoptersertifikat.

Luftambulanse, lasteflyging, persontransport, politihelikopter, offshore eller spektakulære film- og fotooppdrag?

Alt er mulig med et helikoptersertifikat!

FINANSERING: Våre fagskoleutdanninger er godkjent av Statens Lånekasse for utdanning!

OPPTAK: Kontakt oss her om du ønsker å ta opptaksprøve, få generell informasjon, ta privat sertifikat eller kurs.

Er du her for å delta i konkurransen om omvisning og tur i helikopter? Fyll ut skjemaet lenger ned på siden – kanskje du blir den heldige?


MØT EMILIE, NATHALIE OG EMELIE

Tar du helikopterutdanningen din på European Helicopter Center er du en del av EHC-familien. Da bor du faktisk sammen med dine medstudenter på campus. Der deler dere stue, kjøkken og bad, men du har et eget soverom om du ønsker å trekke deg litt tilbake. Hverdagen består av undervisning, lesing, sosiale aktiviteter – og ikke minst – flyging.

Hvem kan bedre fortelle om hverdagen på EHC bedre enn studentene selv? Se den korte serien der tre studenter viser alle sidene ved å være fremtidige helikopterpiloter her:

Europas ledende helikopterskole

EHC er Norges eneste komplette fagskole for helikopterutdanning. Vi holder til i moderne lokaler på Sandefjord Lufthavn Torp, og har i flere tiår utdannet piloter både til det norske og internasjonale markedet.

Som student hos oss blir du en del av helikopermiljøet fra første dag, og de som ønsker det, er velkommen til å bo på vårt internat. Her blir du godt kjent med de andre studentene, og fra fellesarealene har dere utsikt rett på rullebanen.

Helikopterutdanningen krever ikke studiekompetanse eller høyere utdannelse. Men du må være over 18 år (22 år for vurdering på realkompetanse), bestå en online opptaksprøve, samt en medisinsk test hos flymedisinsk institutt i Oslo.

Vinn en tur i helikopter!

Meld deg på konkurransen hvor du kan vinne en omvisning på European Helicopter Center og en tur i helikopter. Alt du trenger å gjøre er å fylle inn navn og e-post under, så trekker vi en heldig vinner 15. januar, som får beskjed på e-post.

Ved å delta i konkurransen samtykker du til at vi kan bruke e-postadressen din til å sende ut relevant informasjon om studieopptak og hvem som vinner konkurransen, samt at EHC kan bruke bilder fra omvisningen og/eller flyturen til markedsføring. Vinneren dekker selv reiseutgifter til Sandefjord Lufthavn Torp.