Bli helikopterpilot!

Å fly helikopter er et eventyr, og et adrenalinkick. Det er ingen andre flymaskiner som er i stand til å utføre de operasjonene et helikopter kan, og det er nettopp derfor mulighetene er så mange for dem som velger å ta et helikoptersertifikat.

Luftambulanse, lasteflyging, persontransport, politihelikopter, offshore eller spektakulære film- og fotooppdrag?

Alt er mulig med et helikoptersertifikat!

JOBBMULIGHETER: Hvilke jobber finnes for en helikoptepilot?

OPPTAK: Kontakt oss her om du ønsker informasjon om kurs,priser og opptaksprøve.

Har du lyst til å vite mer – kanskje komme på omvisning på skolen? Fyll ut skjemaet lenger ned på siden, så sender vi deg mer informasjon.


MØT EMILIE, NATHALIE OG EMELIE

Tar du helikopterutdanningen din på European Helicopter Center er du en del av EHC-familien. Da bor du faktisk sammen med dine medstudenter på campus. Der deler dere stue, kjøkken og bad, men du har et eget soverom om du ønsker å trekke deg litt tilbake. Hverdagen består av undervisning, lesing, sosiale aktiviteter – og ikke minst – flyging.

Hvem kan bedre fortelle om hverdagen på EHC bedre enn studentene selv? Se den korte serien der tre studenter viser alle sidene ved å være fremtidige helikopterpiloter her:

Europas ledende helikopterskole

EHC er Norges eneste komplette fagskole for helikopterutdanning. Vi holder til i moderne lokaler på Sandefjord Lufthavn Torp, og har i flere tiår utdannet piloter både til det norske og internasjonale markedet.

Som student hos oss blir du en del av helikopermiljøet fra første dag, og de som ønsker det, er velkommen til å bo på vårt internat. Her blir du godt kjent med de andre studentene, og fra fellesarealene har dere utsikt rett på rullebanen.

Helikopterutdanningen krever ikke studiekompetanse eller høyere utdannelse. Men du må være over 18 år (22 år for vurdering på realkompetanse), bestå en online opptaksprøve, samt en medisinsk test hos flymedisinsk institutt i Oslo.

Har du skyhøye ambisjoner?

… eller kjenner du at det kribler litt i magen når du ser dette?

Fyll inn navn og e-post, så får du vite mer om EHC og mulighetene for å besøke campus ved Torp Lufthavn i Sandefjord.