(oktober 2018) 

European Helicopter Center (EHC) er Nord-Europas ledende akademi for helikopterutdanning. Vi holder til i moderne lokaler på Sandefjord Lufthavn Torp, og har i flere tiår utdannet piloter til både det norske og internasjonale markedet.

Alle våre instruktører er erfarne og dedikerte, og tilbyr våre studenter trening i et travelt miljø på Sandefjord Lufthavn Torp.

Vi søker nå etter en instruktør som kan bli en fast del av vårt team.

Kvalifikasjoner:

  • Part FCL CPL (H),  FI(H)
  • Kandidater uten FI(H) kan etter avtale ta kurset ved ansettelsesstart, dersom timekravet innfris: 250 timer totaltid på helikopter, hvorav minst 100 timer som fartøysjef (PIC)
  • R22 typerating  (EHC kan bistå med fornying av utgått rettighet)
  • Snakker og skriver godt engelsk

 

Hvem er du?

Du er motivert, jobber godt i team, samtidig som du kan ta selvstendige avgjørelser. Du er omgjengelig, kommuniserer godt både på norsk og engelsk, og har grunnleggende kunnskap om Part FCL og PART CAT. Du trives ute i maskin, såvel som foran tavla i et klasserom. Du er løsningsorientert, et «ja»-menneske, og ikke redd for å ta i et tak når gode kollegaer spør om bistand.

 

Vi tilbyr:

Som instruktør hos EHC vil du bli en del av et hektisk, dynamisk og ungdommelig miljø på vårt akademi. Vi har rundt 50 aktive studenter fra hele Europa. Våre instruktører veksler på å instruere i maskin, simulator og i klasserom, avhengig av bakgrunn og erfaring. Vi jobber tett i team, men må også kunne ta selvstendige avgjørelser.

 

Søknadsfrist: 31. oktober

Oppstart: Snarest

 

Lønn etter avtale.

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til

Peter Blom (Head of Training / Accountable Manager): peter@ehc.no / +47 916 12 276

 

Helikopterpilot på jakt etter nye utfordringer? Vi søker instruktører til vårt akademi på Sandefjord Lufthavn Torp! Foto: Philipp Schwegler