Torp Lufthavn er delvis stengt som følge av Covid 19-pandemien. Fordi flytårnet ikke er bemannet som normalt, kan ikke flyskolene operere slik vi ønsker. Heldigvis har vi gode venner i flymiljøet som stiller opp, takk til våre venner på Jarlsberg flyplass som tok i mot oss på kort varsel!

Ekstra morsomt er det jo at det var her helikopterskolen startet i sin tid, for over 30 år siden!

Da nyheten om stengingen på Torp ble kjent, kastet vi oss rundt og flyttet all operativ drift til Jarlsberg. Helikopterne ble fløyet over, og i bilene tok vi det aller nødvendigste av PCer og annet utstyr. I tillegg har vi flinke og fleksible teknikere fra Skytec, som heller ikke har vært vanskelige å be når de har blitt bedt om å forflytte seg noen kilometer lengre nord.

Vi takker nok en gang for velvilligheten fra gjengen på Jarlsberg flyplass! Vi håper selvfølgelig å kunne flytte tilbake til Torp veldig snart, men enn så lenge så er «klasseturen» til Jarlsberg både morsom og lærerik for studenter og ansatte! 

Her kan du lese hva Tønsbergs Blad skriver om oss: Anette og Peter flyttet Europas største helikopterskole fra Torp til Jarlsberg på et døgn: – Vi er evig takknemlig