På internatet her på EHC bor du tett på pilotstudenter fra hele Europa, som alle deler din lidenskap for helikopteryrket!

European Helicopter Center holder til i moderne lokaler, sentralt på Sandefjord Lufthavn Torp. Her er hangar, simulator, klasserom, flight operations (briefing rom) og internat å samme sted. De som velger å bo på internatet under studietiden, vil leve tett på studenter fra hele Europa, som alle deler din interesse for helikopteryrket.

Priser på hybel

Å bo på internatet koster fra 4800-5700 kroner per måned, avhengig av størrelsen på ditt rom. Ett rom har eget bad, men de fleste studentene deler bad, kjøkken og vaskerom med andre studenter. I fjerde etasje er det et stort oppholdsrom, med TV, kjøkken og sittegruppe. Her har man direkte utsikt over rullebanen, og kan følge med når de andre studentene kommer inn fra sine flyginger.

Nærmiljøet

Like ved skolen finnes et stort supermarked, Mc Donalds og bensinstasjon. Noen studenter har med seg bil, men vi har også sykler til utlån for de som ønsker å ta seg rundt på egenhånd. Flybussen går fra terminalen og inn til Sandefjord sentrum, og det er kort vei til toget som tar deg til f.eks Tønsberg (ca 15 min), Drammen (ca 1 time) og Oslo (ca 1 1/2 time). Vestfold er ett av norges minste fylker, så her lever du tett på både byliv og naturopplevelser.

Alle våre studenter er velkommen til å bo på vårt internat i kortere eller lengre perioder. Dersom du har spørsmål, eller ønsker å reservere et rom, ikke nøl med å kontakte oss!

Bli med bak kulissene!

For mer moro fra innsiden av helikopterskolen, følg oss på bloggen «Livet på EHC«.