Ingenting gleder oss mer enn å få hilsener fra tidligere studenter som er ute i den store verden og følger drømmen! Idag tar vi turen helt til Hawaii, for et gjensyn med Oskar Andreas Olsen, Thorvald Kiersch og Iikka Hesse, som alle ble uteksaminert i 2023.

Mens regnet øser ned hjemme i Norge sender de tre følgende hilsen fra solfylte Hawaii, og vi kan vel ikke annet enn å være litt misunnelige?

Vi kan melde om blå himmel, varmegrader og fine strender her på Hawaii. Skal også sies at mye tid tilbringes til å lese, nå som vi gjennomfører instruktør-programmet her på Mauna Loa Helicopters. Helgene starter med sandvolleyball i byen hver fredag. Flyvingen er variert og definitivt anderledes fra Torp. Elevation går fra 47’ på flyplassen til 14.000’ på toppen av vulkanen her på øya. Vi får også ofte besøk av det amerikanse militæret i form av Chinooks, Apaches og F22 Raptors som flyr forbi flere ganger ila. uken. Definitivt lurt å holde seg for ørene når Raptorene flyr forbi dersom du vil beholde medicalen din!
Hilsen Iikka, Thorvald og Oskar

Fra alle oss her på EHC – fly pent, husk solkrem, og nyt tiden på Hawaii! Vi gleder oss til å følge dere videre på ferden!

-ALOHA-